15/10/2015

Karesi'li öğrenciler akıllı ekranda evlerini inceledi

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ı, Açı Koleji öğrencileri ziyaret etti. Başkan Yılmaz, Akıllı Ekranda öğrencilerin evleri ile ilgili fotoğraf ve bilgi gösterdi, öğrenciler belediyede kullanılan teknolojiye hayran kaldı.

Balıkesir Açı Koleji öğrencileri ve öğretmenleri, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ı ziyaret etti. Çocuklarla aynı koltuğa oturarak sıcak bir ortamda sohbet eden Başkan Yılmaz, öğrencilere kendisinin de İngilizce öğretmeni olduğunu belirterek tek tek en çok sevdikleri dersleri sordu. Öğrencilerden Matematik ve İngilizce yanıtı alan Başkan Yılmaz, öğretmenlerini de kutladı. Belediyedeki yapılan çalışmalardan örnekler veren Başkan Yılmaz, Zeynep isimli öğrencinin ev adresini söylemesini istedi ve Kent Rehberi'nin nasıl çalıştığını gösterdi. Akıllı ekranda evinin resmini ve planlarını gören öğrenciler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Başkan Yılmaz, bu Akıllı ekran ile yollarda çukur var mı, kaldırımlar düzgün mü, çocuk parklarında çocuklar oynuyor mu, bacalarından kötü duman çıkıyor mu diye esprili bir şekilde ekranın işlevlerini anlattı.