21/11/2016

Karesili mükellefler için büyük kolaylık

Karesi Belediyesi, son ödeme günü 30 Kasım olan Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemesi gereken mükellefler için Yay/Ada Alışveriş Merkezi'ne stant kurdu.

Karesi Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemesi gereken mükelleflerine, son ödeme gününün 30 Kasım olduğunu bildirdi. Belediyelere ödenen emlak ve çevre temizlik vergilerinde vatandaşların faizle karşılaşmaması için vergilerini belirtilen tarihi kaçırmadan ödemeleri çağrısında bulunan Karesi Belediyesi, vatandaşlara her türlü ödeme kolaylığı sunuyor. Belediye, vergilerini ödeyecek vatandaşlar için Yay/Ada Alışveriş Merkezi'ne ödeme noktası kurarak, hizmeti vatandaşın ayağına götürdü.

30 Kasım'a kadar vatandaşlara hizmet verecek olan Yay/Ada'daki ödeme noktasının yanı sıra belediye veznelerinden, Karesi Alışveriş Merkezi'nde bulunan ödeme noktalarından, e-belediye ve mobil belediye üzerinden ve belediye zemin katta bulunan Beyaz Masa'dan ödemeler yapılabilecek. Vatandaşlara 6 farklı noktada ödeme kolaylığı sağlayan Karesi Belediyesi, 26 Kasım Cumartesi ve 29 Kasım Pazar günü ve 30 Kasım Pazartesi günü de saat 19.00'a kadar mesai yapacak.