04/01/2020

Karesili kadınlardan Sosyal Market’e tam destek

Karesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hilal Demirözer Yarbaoğlu ve yürütme kurulu üyeleri, Karesi Belediyesi’nin sosyal marketini ziyaret edip, destekte bulunarak vatandaşlara da destek vermeleri yönünde çağrıda bulundu.

Karesi İlçesi sınırlarında ikamet eden ihtiyaç sahiplerine; giyimden, gıdaya, kırtasiyeden, temizlik malzemelerine kadar her türlü desteğin sağlandığı sosyal marketin bu seferki ziyaretçileri Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hilal Demirözer Yarbaoğlu ve Yürütme Kurulu Üyeleri oldu. Yarbaoğlu ve beraberindeki meclis üyeleri çalışanlardan Sosyal Market hakkında yetkililerden bilgi alırken beraberlerinde getirdikleri hediyeleri de sosyal markete teslim ettiler.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Kadın Meclis Başkanı Yarbaoğlu; “Ben öncelikle kuruluşundan bu yana bu oluşumda emeği geçen ve destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Burası şehrimizin nabzını tutabilen, bireyleri, aileleri takip edebilen, gerçek maksadı da tamamen ihtiyaç sahibi kişi ya da ailelerimize bu ihtiyaçları sessiz ve derinden ulaştıran bir merkez. Bu merkezde işleyiş tamamen yardımseverlerimizin ve Karesi Belediyemizin desteği ile gerçekleşmekte. Hayırseverlerimizin pek çoğu arka planda bu yardımlarını yapıyorlar. Ancak biliyorum ki bu şehrin çok daha güçlü şekilde bunu yapması gerekiyor. Bu dönemde daha fazla harekete geçirerek öğrencilerimize daha fazla burs ulaştırmak, ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarını gidermek istiyoruz. Bu yüzden de tüm iş insanlarımızdan ve yardımseverlerden sosyal marketimiz için daha fazla destek bekliyoruz” dedi.