05/01/2015

Karesi'den sokak hayvanlarına şefkat eli

Karesi Belediyesi, soğuk kış aylarında aç kalmamaları için sokak hayvanlarına kuru mama veriyor.

Sokak hayvanlarına Pugedon ile beslenme desteği sağlayan Karesi Belediyesi soğuk kış aylarında da sokak hayvanlarını unutmadı. Karesi Belediyesi'nin şefkatli eli sokak hayvanlarına ulaşıyor. Pugedonlar ile sokak hayvanlarının taze mama ve temiz su ile buluşması sağlayan Karesi Belediyesi, 'Kapımızın önünde bir kap yemek bulunduralım' sloganıyla yola çıkarak hayvanların soğuk kış günlerinde aç kalmalarını engelliyor.

BELEDİYEDEN HALKA DAVET

Özellikle hava şartlarının sokak hayvanlarını zorladığı kış aylarında Karesi Belediyesi tarafından belirlenen beslenme noktalarına sokak hayvanları için kuru mama bırakılıyor. Karesi Belediyesi yetkilileri, Karesi İlçesi'nde yaşayan herkesi evlerinin önlerine soğuk kış günlerinde bir kap su ve bir miktar yiyecek bırakmaya davet ediyor.