04/10/2016

Karesi'de merkez ve kırsal aynı tempo

Karesi Belediyesi, ilçenin her bir noktasında yaşam kalitesini arttırmak amacıyla çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Şehir merkezine antik taş döşeyen ekipler, kırsalda da yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Karesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kırsalda ve merkezde yeni yol yapım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şehir merkezinde Yeşilli ve Yıldırım Caddelerine prestij kazandıran antik taş uygulaması Milli Kuvvetlerin arka sokaklarına da döşenmeye başladı. Estetik duruşu ile sokaklara ayrı bir hava katan antik taş uygulaması esnaftan ve halktan büyük beğeni aldı. Yıldırım Mahallesi Başaran Sokakta çalışmayı sürdüren ekipler, bağlantı yollarına da antik taş uygulamasını yapacak. Şehir merkezinde mevcut yollarda meydana gelen problemler de ekipler tarafından hızlı bir şekilde onarılarak çözülüyor. Merkezde ekipler çalışırken bir yandan da kırsal mahallerde yolların stabilizesi yapılıyor.