09/02/2017

Karesi'de hem esnafa hem vatandaşa kolaylık

Karesi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Karesi İlçesi sınırları içerisinde kurulan ve kadınların el emekleri ürünlerini sergilediği Hanımeli Pazarı'ndaki esnaflara tanıtım kimlik kartı dağıttı.

Hem vatandaşların güven içerisinde alışveriş yapabilmelerini hem de pazar yerinin daha nizami bir şekilde hizmet vermesini sağlayan uygulama ile daha kaliteli ve iyi bir hizmet verilmesi planlanıyor. Yapılan uygulamadan memnuniyet duyduklarını belirten pazarcı esnafı "Karesi Belediyemizin yapmış olduğu bu çalışmayı pazarcılar açısından olumlu buluyoruz" derken vatandaşlar ise "Dağıtılan kimlik kartları sayesinde alışveriş yapacağımız esnafı kolaylıkla tanıyacak ve daha doğru ilişki kurabileceğiz" açıklamasında bulundu. Konuyla ilgili açıklama yapan Karesi Belediyesi yetkilileri "Vatandaşımızın rahat ve huzurlu bir şekilde alışveriş yapması için gereken tüm önlemleri almaya devam edeceğiz. Hem vatandaşımız hem de esnafımız için standartları yükseltmeye çalışıyoruz" dedi.