14/04/2017

Karesi'de 'Evet İçin Sevgi Yürüyüşü'

Karesi'de, Ak Parti Karesi İlçe Başkanlığı 'Evet İçin Sevgi Yürüyüşü' düzenledi.

Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri Mahmut Poyrazlı, Kasım Bostan, Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, Ak Parti Karesi İlçe Başkanı Kemal Aydemir, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 15 Temmuz gazileri, teşkilat mensupları ve vatandaşların katılımıyla Bağlar Sokağı'ndan başlayan Sevgi Yürüyüşü, Paşaalanı Mahallesi Çengel Caddesi'nde son buldu. Evlerinden vatandaşların da bayrak ve sloganlarla destek verdiği grup, Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halk Oylaması'nda 'evet' için destek istedi.

ANKETLER OLUMLU GELİYOR
Yürüyüşün bittiği Paşaalanı Mahallesi Çengel Caddesi'nde konuşan Ak Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, seçim yasaklarının başlayacağı son ana kadar çalışmayı bırakmayacaklarını ifade ederek, "Cumartesi günü tüm teşkilatlarımızla Ali Hikmet Paşa Meydanı'nda buluşacağız, esnafımızı ve vatandaşlarımızı selamlayacağız. Hepinize tüm emekleriniz için teşekkür ediyorum. Anket sonuçları da gayet olumlu geliyor. İnşallah çabalarımızın karşılığını Pazar günü alacağız" dedi.

YENİ TÜRKİYE'NİN İŞARETİ
Uzun ve meşakkatli bir yolun sonuna varmak üzere olduklarını dile getiren Ak Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, "Bugün uzun bir yol yürüdük. Yol boyunca hemşehrilerimizin bizlere vermiş olduğu desteği, 16 Nisan'da yeni bir Türkiye'yi yeni sistemle istikrara ve istikbale taşıyacağımızın emaresi olarak görüyorum. Bugüne kadar emek harcayan tüm teşkilatlarımıza ve bizlere destek veren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Şimdiden 16 Nisan'ın sonuçları uğurlu olsun" açıklamasında bulundu.

ŞUANDA TARİH YAZIYORUZ
"Şuanda bir tarih yazıyoruz" diyen Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mahmut Poyrazlı ise "15 Temmuz'da kara bulut gibi üzerimize çökmek isteyenler, bu milletin tekrar uyanmasına, bir milletin sadece mazisine değil istiklaline ve istikbaline sahip çıkmasına neden oldular. 16 Nisan'ın neticesi inşallah iyi olacak. Ama asla rehavete kapılmıyoruz, vazgeçmiyoruz. Sandıklardan son netice gelinceye kadar, davulla zurnayla zaferimizi kutlayana kadar, tüm Türkiye'de sonuçlar kesinleşinceye kadar durmak yok. Allah emeklerimizin gayretlerimizin karşılığını verecek inşallah" dedi.