02/08/2016

Karesi'de çim biçme ve şekillendirme çalışmaları sürüyor

Karesi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Adnan Menderes, Kızpınar Mahallesi'nde ve 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu'nda çim biçimi ve bitki şekillendirme çalışmaları yaptı.

Karesi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerde çim biçme ve bitki şekillendirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Karesi'yi daha çağdaş ve sağlıklı bir geleceğe taşımak amacıyla kent estetiğine yönelik çalışmalarını devam ettiren Karesi Belediyesi, ilçeye 'yeşil' bir kimlik kazandırmak için gece gündüz mesai yapıyor. İlçeye nefes aldıracak çevre düzenleme, yenileme ve güzelleştirme çalışmaları yapan belediye, Karesi'de sağlıklı bireyler yetiştirmek, sağlıklı bir toplum ve sağlıklı bir çevre oluşturmayı amaçlıyor. "Sağlıklı bir Karesi için yeşil öneminin farkındayız ve yeşilin değerini biliyoruz" anlayışıyla hareket eden Karesi Belediyesi ekipleri son olarak Kızpınar Mahallesi Varyant Caddesi yeni park alanında, Serdar Fidan Parkı'nda çim biçimi ve bitki şekillendirme çalışmaları yaptı. Adnan Menderes Mahallesi yeşil alan bakım çalışmaları ve 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu çim biçme çalışmaları devam ediyor.