01/01/2016

Karesi'de bozuk yol ve kaldırımlar onarılıyor

Karesi Belediyesi bir taraftan yeni yol ve kaldırımlar yaparken bir taraftan da ilçede, hasar gören ve ömrünü tamamlamış yol ve kaldırımları onarıyor.

Karesi'de bozulan yol ve kaldırımlar onarılıyor. Ağır kış şartları öncesinde hummalı bir asfalt ve kilit parke döşeme çalışması yürüten Karesi Belediyesi ekipleri, altyapı çalışmaları esnasında bozulan yolları ve kaldırımları da onarıyor. Karesi Belediyesi bir taraftan yeni yol ve kaldırımlar yaparken bir taraftan da ilçede çeşitli inşaat, aydınlatma alt yapı ve üst yapı gibi çalışmaları dolayısıyla hasar gören ve kullanım ömrü dolmuş yaya ve taşıt yollarını bakımdan geçiriyor. Kent merkezinde yoğun olarak kullanılan kaldırım ve yolların daha iyi duruma getirilmesi için yürütülen çalışmalar kapsamında ekipler, Eski Kuyumcular Mahallesi Çankaya Sokak'ta kilit parke tamiratı ve Eski Sümerbank önünde kaldırım onarım çalışması yaptı.