01/10/2015

Karesi'de banklar daha estetik ve daha kullanışlı

Karesi Belediyesi, hayata geçirdiği proje ve yaptığı hizmetlerle Karesi İlçesi'ni güzelleştirmeye ve Karesililerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Karesi Belediyesi, parklara daha estetik, okullara rengarenk ve camilere de yaşlıların kullanımı açısından kullanışlı 1500 adet bank yerleştiriliyor.

Karesi Belediyesi, ilçe genelindeki okul, park ve sokaklarda; çevre düzenlemesi, yenileme, bakım ve onarım çalışması yapıyor. Çalışmalar kapsamında eski ve kırık banklar yenileriyle değiştiriliyor, ihtiyaç duyulan noktalara yeni banklar yerleştiriliyor. Karesililerin rahat ve huzurlu bir kentte yaşamaları için çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Karesi Belediyesi ekipleri, sokakların yanı sıra okul, muhtarlık,resmi kurum ve camilere de bank montajları geçekleştiriliyor. Parklara daha estetik, okullara rengarenk ve camilere de yaşlıların kullanımı açısından kullanışlı banklar yerleştiriliyor.