09/12/2015

Karesi'de 23.00-04.00 mesaisi

Karesi Belediyesi, Pazartesi gece saat 23.00 ile 04.00 saatleri arasında halkın ortak kullandığı çeşmeleri temizledi.

Halk sağlığını korumak amacıyla önlemler alan Karesi Belediyesi, ilçenin daha güzel ve temiz görünmesi için de çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Karesi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde bulunan ve vatandaşların ortak kullanım alanı olan çeşmeleri Pazartesi gece temizledi. Yürütülen çeşme yıkama ve temizleme çalışmaları gece saat 23.00'de başlayarak, sabah saatlerine kadar devam etti. Halkın ortak ve yoğun olarak kullandığı çeşmelerin temiz olması gerektiğine dikkat çeken yetkililer, "Çok sayıda insan bu çeşmelere dokunuyor, su içiyor, elini yüzünü yıkıyor. Dolayısıyla çeşmelerin düzenli olarak temizlenmesi ve hijyenik hale getirilmesi gerekiyor. Yapmış olduğumuz çalışma, halkımızın sağlığını korumak için aldığımız bir önlemdir" dedi.