10/03/2016

Karesi Zabıta, halkın sağlığı için işbaşında

Karesi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yetki ve sorumluluk alanındaki  gıda üretimi yapan işyerlerinde halk sağlığı için incelemeler yapmaya devam ediyor.

Ekipler, son olarak kentte vatandaşa hizmet veren 4 işyerinde, hijyen kontrolü, umumi temizlik, ruhsat gibi konularda inceleme gerçekleştirdi. Karesi İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile ortaklaşa çalışan Zabıta yetkilileri, "Vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için yetki ve sorumluluk alanımızda bulunan gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerinde incelemeler yapıyoruz. Halkımızın sağlığı ve güvenliği için 7/24 sahadayız" dedi. Yetkililer, incelemelerin rutin bir şekilde sürdürüldüğünü, bundan  sonrada aralıksız olarak devam edeceğini belirtti.