10/08/2015

Karesi, yeni nesil parklarına kavuşuyor

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ilçeye yapılan parkları inceledi. Aile boyu spor yapabilecek parklar yaptıklarını belirten Başkan Yılmaz, yeni nesil oyun gruplarının ve spor aletlerinin yer aldığı parklarda vatandaşlarımızı spor yapmaya davet etti.

Karesi Belediyesi, ilçenin fiziki şartlarını iyileştirirken vatandaşlarımızın sosyal hayatlarına devam edebilmeleri için merkezde ve kırsalda park yapımlarını sürdürüyor. Eski parklardaki kullanılamayacak vaziyete gelen oyun gruplarını da yeni nesil oyun grupları ile değişimleri devam ediyor.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün merkez ve kırsalda yaptığı parkları inceledi. İçerisinde modern spor aletleri, yeni nesil oyun gruplarının bulunduğu parklar kısa sürede bitirilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuluyor. Başkan Yılmaz, Adnan Menderes Mahallesi'nde incelemelerde bulunduğu bir parkta spor aletlerini kullanarak vatandaşların çoluk çocuk rahatlıkla spor yapabileceklerini söyledi. Vatandaşların temiz, sağlıklı ve güzel ortamlarda spor yapabilmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, "Merkezde ve kırsalda toplam 37 tane parkımız bitmek üzere, halkımızı çocuklarıyla beraber spor yapmaya, eğlenmeye davet ediyorum" dedi.