07/10/2015

Karesi, yaz kış aynı tempoda

Yaz aylarında kilit parkeden asfalta, parklardan kent estetiğine kadar yaptığı çalışmaları ilçe merkezi ile sınırlamayıp büyük mesafeler kaydeden Karesi Belediyesi tüm birimleriyle sahada çalışmaya devam ediyor.

Karesi Belediyesi, ilçeyi güzelleştirmek adına merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşlerine bağlı ekipler, Karesi Kaymakamlığı etrafında delinatör ve yol sınır elemanları tamiri, Bağlar Sokağı'nda da asfalt yama çalışmaları, Mirzabey Mahallesi'nde de kilit parke taşı onarım işlerini yapıyor. Yaşanılabilir bir Karesi İlçesi için gece gündüz çalışan ekipler, tespit ettikleri eksiklikleri giderirken, bozulan ve kullanılamaz hale gelen noktaları da onararak halkın hizmetine sokuyor.

Yaz sezonunu asfalt ve kilit parke taşı döşeme açısından yoğun geçiren Karesi Belediyesi, kentin her noktasına hizmet götürmek için çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor. Çalışmalarında kısa sürede büyük mesafeler kaydeden Karesi Belediyesi, bir yandan ilçedeki bozuk yolları, caddeleri ve sokakları asfaltlayıp, yeniliyor, diğer yandan da bozuk yollar onararak yol genişletme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Çalışmalarını ilçe merkeziyle sınırlı tutmayan belediye, tüm kırsal mahallerde de benzer çalışmaları yürütüyor. İlçede yaşayan vatandaşların belediyenin tüm hizmetlerinden yararlanmalarını sağlamak için mesai kavramı gözetmeksizin çalışan Karesi Belediyesi, vatandaşlardan da olumlu tepkiler alıyor.