12/09/2015

Karesi, Türkiye'nin geleceğine yatırım yapıyor

Karesi, Türkiye'nin  geleceğine yatırım yapıyor Karesi Belediyesi'nin eğitime yüzde yüz desteği sürüyor. Vatandaşların ve ilçenin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda her alanda hizmet üreten Karesi Belediyesi, ilçedeki okulların bahçelerini yenileyerek çocukların daha iyi şartlarda eğitim alacakları modern birer eğitim yuvasına dönüştürüyor.

Bugüne kadar boya, badana, çevre düzenlemesi ve spor sahası gibi birçok konuda okullara destek olan Karesi Belediyesi, yaz tatili süresince 20 okulu, 2015-2016 Eğitim-Öğretim dönemine hazırladı. Çocukların daha keyifli bir ortamda eğitim almasını, Karesi İlçesi'nde bakımsız okul kalmamasını hedeflediklerini dile getiren Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Eğitime yapılan yatırım, modern Türkiye’nin geleceğine yapılmış en büyük yatırımdır. Karesi Belediyesi olarak eğitime yüzde yüz destek veriyoruz. Yaz tatili süresince çocuklarımız dinlenirken, bizler onların daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak için gece gündüz çalıştık" açıklamasında bulundu. Yapılan çalışmalar ile okulların öncelikli ihtiyaçlarını karşıladıklarını, çocukların daha sağlıklı ve güvenli eğitim ortamına kavuşmasını hedeflediklerini ifade eden Başkan Yılmaz, bundan sonraki süreçte de eğitime yapılan yatırımların artarak devam edeceğini belirtti.