15/09/2015

Karesi Spor Okulları'nda Kış Dönemi 6 Ekim'de başlıyor

Karesi Spor Okulları'nda Kış Dönemi 6 Ekim'de başlıyor Kış dönemi 6 Ekim'de başlayacak olan Karesi Spor Okulları ile ilçede sporu yaygınlaştırmayı amaçladıklarını kaydeden Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Gençlerimize ve Karesi'mize yatırım yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Sporun Karesili gençler için vazgeçilmez bir faaliyet olup yaygınlaşması adına çalışmalar yürüten Karesi Belediyesi'nin Karesi Spor Okulları'nda kış dönemi 6 Ekim'de başlıyor. 1. dönemi 6 Ekim-27 Kasım 2015, 2. dönemi 1 Aralık-22 Ocak 2016, 3. dönemi 9 Şubat-1 Nisan 2016, 4. dönemi ise 5 Nisan-27 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Karesi Spor Okulları'nda Salı-Perşembe 09.00-11.00 ile 16.30-18.30 saatleri arasında, Çarşamba-Cuma 09.00-11.00 ile 16.30-18.30 saatleri arasında ve Cumartesi-Pazar günü eğitimler verilecek. Jimnastik, satranç, futbol, tenis, yüzme gibi eğitimlerin yanı sıra zihinsel aktiviteler, disipline olabilme ve takım çalışması gibi eğitimler verilecek.

SPOR KENTİ KARESİ

Karesi'yi spor kenti yapma konusunda iddialı olduklarını, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesi noktasında sporun çok önemli bir yeri olduğunu dile getiren Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Bizler Karesili gençlerimize hizmet etmek için varız. Sağlıklı bir nesil yetiştirilmesinde belediye olarak bizim de sorumluluklarımız var. Çocuklarımız sağlıklı bir alışkanlık edinirken bir taraftan da sosyalleşsinler istiyoruz. Gençlerimize ve Karesi'mize yatırım yapmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz dönem 6 bin civarında öğrenciye eğitim verdik. Bu dönem, bu sayıyı arttırmayı hedefliyoruz" açıklamasında bulundu.