08/03/2016

Karesi Spor, kazanmaya devam ediyor

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden Karesi Spor Basketbol, evinde oynadığı zorlu Bilecik Belediye Spor karşılaşmasından 74-66 galip ayrılmasını bildi.

Oynanan maçın ilk çeyreğini misafir takım Bilecik Belediye Spor, 17-24 ile önde kapatırken, ikinci periyot ile birlikte özellikle savunmada ve hücumda pota altını iyi kullanmaya başlayan Karesi Spor, rakibinin en güçlü noktası olan dış şutlarda da alan bırakmayınca ilk yarıyı 45-39 önde bitirdi. Aynı kararlı oyununu ikinci yarıda da sürdüren Karesi Spor, maçı 74-66 galip bitirdi.

KARESİ SPOR TEMPOLU
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın da takip ettiği maç sonrasında basın toplantısı yapan Bilecik Belediye Spor Baş Antrenörü Yeşer Karabulut, "Öncelikle Karesi Spor'u tebrik ediyorum. Bugün ortaya koydukları oyun ile grubun en iddialı takımlarından biri olduklarını bir kez daha kanıtladılar. Maça dış şutlarla iyi başladık ancak tempolu oyun sergileyen Karesi Spor'a karşı koyamadık. Kendilerine ayrıca misafirperverlikleri nedeniyle de teşekkür ediyorum. Bizler de kendilerini Bilecik'te en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz" dedi.

BİZİ KİMSE YENEMEZ

Oyuncularıyla gurur duyduğunu söyleyen Karesi Spor Baş Antrenörü Fahri Güler, "Bilecik geçen yıl 2. ligden düşen kadrosunu büyük ölçüde muhafaza etmiş güçlü bir takım ve 19-2 gibi inanılmaz bir skorla başladılar, sonrasında biz de iyi bir dönüş yapıp skoru yakaladık ve öne geçtik. Hedefimiz olan şampiyonluk yolunda son 3- 4 haftadır yükleme antrenmanlar yapıyoruz. Buna rağmen oyuncularım böylesine bir maçta bu reaksiyonu verdiler bu yüzden onlarla gurur duyuyorum. Biz izin vermediğimiz sürece kimse bizi yenemez. Bilecik Belediye Sporu da tebrik ediyorum. Şuta dayalı bir oyunları var ve bunu yansıttılar" dedi.

BAŞKANDAN TEŞEKKÜR

Maçın ardından soyunma odasına giderek Karesi Sporlu oyuncuları tebrik eden Başkan Yücel Yılmaz, "Karesi Spor Basketbol takımımız 4'te 4 yaparak emin adımlarla şampiyonluk hedefine ilerliyor. Oyuncularımız zorlu bir müsabakadan alınlarının akıyla çıkmayı başardılar. Kendilerini elde ettikleri galibiyet ve bugüne kadar sürdürdükleri kararlı mücadelelerden dolayı tebrik ediyorum" açıklamasında bulundu.