17/11/2016

Karesi Spor, Çankırı'yı konuk ediyor

Karesi Spor, TB2L 5. hafta maçında Çankırı Belediyesi Demirspor'u konuk ediyor.

19 Kasım Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşma Kurtdereli Spor Salonu'nda oynanacak ve maça girişler ücretsiz olacak.

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde geçtiğimiz hafta Karesi Spor deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediye Spor'a konuk olmuş ve maçtan 69 - 64 galibiyetle ayrılmıştı. Çankırı Belediyesi Demirspor ise kendi evinde TED (Tenis Eskrim Dağcılık) takımını konuk etmiş ve sahadan 78 - 64 galibiyetle ayrılmıştı.

MAÇA DAVET

Karesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ayan maçla ilgili yaptığı açıklamada takımın basketbol olarak henüz tam potansiyelini yakalayamadığını ama Çankırı Belediyesi Demirspor karşısında oyuncuların daha iyi mücadele edeceğine inandığını söyledi. Başkan Ayan, "Geçen hafta taraftarımız bizi yalnız bırakmadı. Kalabalık ve coşkulu bir seyirci önünde oynadık bu haftada taraftarımızı güzel bir hafta sonu geçirmeleri için maça davet ediyorum" dedi.

TAKIMLARIN İSTATİSTİKLERİ

İki takım istatistik olarak incelendiğinde Karesi Spor bugüne kadar oynadığı 4 lig maçında 85,5 sayı ortalaması yakalarken, Çankırı Belediyesi Demirspor ise 72 sayı ortalaması tutturdu. Karesi Spor, 27,5 asist ortalamasıyla oynarken Çankırı Belediyesi Demirspor da ise bu rakam 16, ribauntlarda ise Çankırı Belediyesi Demirspor'un 42, Karesi Sporun 38,5 ortalaması bulunuyor. Karesi Spor 17 top kaybına karşılık 8,75 top çalma, Çankırı Belediyesi Demirspor ise 15 top kaybına karşılık 8,25 top çalmayla oynadı.