01/01/2016

Karesi Spor Basket'in parolası şampiyonluk

Fatma Emin Kutvar Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluşan Karesi Spor Basketbol Takımı, "Şampiyonluk parolası ile yola çıktık" dedi.

Karesi Spor Basketbol Takımı'nın son durağı Fatma Emin Kutvar Anadolu Lisesi oldu. Fatma Emin Kutvar Anadolu Lisesi'nde düzenlenen panelde öğrencilerle buluşan basket takımına ilgi büyüktü. Okulun spor salonunda, Karesi Spor Basketbol Sportif Direktör Anıl Uyanık, Baş antrenör Fahri Güler, oyunculardan Taha Sürmen, Buğra Ceylan ve Çetin Lale'nin katılımıyla gerçekleştirilen panelde öğrenciler, sorularıyla basketbol organizasyonunu daha yakından tanıma fırsatı yakaladı.

EN BÜYÜK DESTEĞİ BAŞKANIMIZDAN GÖRÜYORUZ

Panelin açılış konuşmasını yapan Anıl Uyanık, "Biz bu yola çıkarken en büyük desteği Karesi Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz'dan gördük, onun vizyonu ve spora bakış açısı bizi daha büyük düşünmeye zorladı ve ilk yılımızda şampiyonluk parolası ile yola çıktık" dedi. Baş antrenör Fahri Güler ise "Karesi Spor'dan böyle bir teklif alınca geldim, tesisleri, organizasyonu gördüm, Sayın Başkanımız Yücel Yılmaz ile tanıştım, onun vizyonunu gördüm ve hep birlikte bu yolculuğa başladık. Şu an için tek eksiğimiz sizlersiniz. Sizleri salonumuzda oynayacağımız her maça bekliyoruz. Gelin sizlerde bu şampiyonluk hikâyesine ortak olun" diye konuştu.

'İDDİASIZ OLMAK MÜMKÜN DEĞİL'

Öğrencilerden gelen 'bu yıl ki hedefiniz nedir' sorusunu cevaplayan Fahri Güler, “Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz’ın olduğu bir yerde iddiasız olmanız mümkün değil bize verdiği destek ve enerji bizi bu yıl basketbol ikinci ligine çıkmaya hedefliyor, bizde Allah’ın izniyle sezon sonunda ikinci lige çıkmak istiyoruz” şeklinde cevap verdi. Panel boyunca oyuncular ve öğrenciler arasında renkli sohbetler gerçekleşirken panel sonunda okul yönetimine imzalı takım forması hediye edildi.