09/02/2016

Karesi Spor Basketbol'un yeni rakipleri belirlendi

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 2. Grubu'nu ikinci sırada tamamlayan Karesi Spor Basketbol eleme grubuna katılmayı hak etti. Bu sonuçların ardından 8 Şubat Pazartesi günü Abdi İpekçi Arena'da gerçekleşen eleme grubu kura çekiminde Karesi Spor, E Grubu'nda yer aldı. Buna göre E grubunda Antalyanın Yıldızları, Bilecik Belediye Spor, Safranbolu Belediye Spor, Fethiye Gençlik ve Malatya BŞB Spor ile 24’lü play-off mücadelesi verecek olan Karesi Spor çekilen kuradan memnun.

Yeni grupla ilgili açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Ahmet Ayan, ”Öncelikle kura çekimi tüm takımlarımız için hayırlı olsun, hepsine güzel bir sezon diliyorum. Kura çekimi vesilesi ile bulunduğum bu ortamda gördüm ki herkes bizden övgüyle bahsediyor, diğer kulüplerle güzel dostluklar kurulmuş bunlar çok güzel şeyler. Eleme grubuna E grubundan katılıyoruz. Grubumuzdaki tüm takımlar saygıyı hak eden kulüpler iyi ekipler. Bize her türlü desteği sağlayan Karesi Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz’ın vizyonu doğrultusunda bize gösterdiği bir hedefimiz var, bu hedefimiz Türkiye Basketbol İkinci Ligi. Hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor, malum iki yeni transferimiz oldu onlarla kadromuz daha da güçlendi. Buradan tüm Karesi ve Balıkesir’e halkına bir kez daha sesleniyorum eleme grubu mücadelelerinde bizleri yalnız bırakmasınlar, onların desteklerine çok ihtiyacımız var” dedi.

Karesi Spor Basketbol eleme grubunun ilk maçında Karesi Spor Salonunda 13 Şubat Cumartesi günü saat 17.00’da Malatya BŞB Spor’u konuk edecek.