21/01/2016

Karesi Spor Basketbol, liderlik maçında

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 2. Grupta mücadele eden Karesi Spor Basketbol hafta sonu oynayacağı İnegöl Belediye Spor maçına hazırlanıyor.

Geçen hafta deplasmanda aldığı Nilüfer galibiyeti ile moral bulan Karesi Spor Basketbol için bu maç ayrı bir önem taşıyor. Ligdeki tek mağlubiyeti aldığı İnegöl ekibini 15 sayı farkla yendikleri takdirde liderliğe çıkacak olan ekibimiz grubunu da lider bitirerek bir sonraki grup için avantajlı duruma geçecek.

Bugüne kadar oynadığı 7 maçta 6 galibiyeti bulunan ligin iddialı ekiplerinden Karesi Spor Başkanı Ahmet Ayan, "Ligin ilk grubunun beklenen maçı geldi çattı, erken final diyebileceğimiz maçta tüm taraftarlarımızı bu Cumartesi günü saat üçte salonumuza bekliyoruz. Önceliğimiz rakibimize Karesi misafirperverliğini göstermek, onları burada ağırlamak bizim için keyiftir, sonrasında parkede son ana kadar mücadelemizi gösterip sahadan galibiyetle ayrılmak. En başından beri dediğimiz gibi, galibiyetlerimiz seyircimizle daha değerli ve anlamlı oluyor, haydi Balıkesir salona" dedi.

İnegöl Belediye Spor, ligde yedi maçta yedi galibiyetle lider durumda. Maliyet olarak ligin çok üstünde bir takıma sahip olan İnegöl ligin TB2L’ye çıkacak favori takımı olarak görülüyor. 23 Ocak Cumartesi günü Alparslan Türkeş Spor Kompleksi Karesi Spor Salonunda oynanacak maçın başlama saati 15.00.