29/09/2015

Karesi, öğrenci ve öğretmenleri unutmadı

68 okulu 365 gün nefes alır hale getirmek için büyük bir yatırım atağı başlatan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibi 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılının ilk gününde de öğrenci ve öğretmenleri unutmadı.

'Okullar Hayat Olsun' projesi ile tatil döneminde okullarda yaptığı çevre düzenlemesi, halı saha ve basketbol sahası gibi çalışmalarla öğrencilere en büyük hediyeyi veren Karesi Belediyesi, 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılının ilk gününde de öğrenci ve öğretmenleri unutmadı. İlçe sınırları içerisinde bulunan tüm okullara çiçek gönderen Karesi Belediyesi, öğrencilere de not defteri, kalem ve Türk Bayrağı dağıttı. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın "2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize sağlık, mutluluk, başarı getirmesini dilerim" mesajını içeren kartları da öğretmenlere takdim eden Karesi Belediyesi'nin okullarda yaptığı çalışmalar büyük beğeni kazanırken, öğretmenler ise yeni dönemde kendilerini unutmayan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibine teşekkür etti.