17/11/2020

KARESİ’NİN PANDEMİ SAVAŞÇILARINA BAŞKAN ORKAN’DAN MORAL

KARESİ’NİN PANDEMİ SAVAŞÇILARINA BAŞKAN ORKAN’DAN MORAL Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan pandemi sürecinin başından buyana ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdüren dezenfekte ekibine moral verdi. Ekibi makamında ağırlayan Başkan Orkan, “İnsanların girmeye korktuğu yerlere giriyorsunuz. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü ile mücadele kapsamında, Karesi Belediyesi ekipleri dezenfeksiyon çalışmalarını ilçe genelinde sürdürüyor. Pandemi sürecinin başından bu yana mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarını sürdüren Karesi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli dezenfekte ekibini ağırlayan Belediye Başkanı Dinçer Orkan, ekip üyelerine teşekkür etti. Dezenfekte ekibinin birçok insanın girmeye korktuğu yerlere girdiğini söyleyen Başkan Orkan, Karesi Belediyesi’nin pandemi sürecindeki sıkı çalışmasını sürdürdüğünü belirtti.

ORKAN: “ÇALIŞANLARIMIZ ÖZVERİDE BULUNUYOR”
Karesi Belediyesi çalışanlarının verdikleri emeği gördüklerini ifade eden Başkan Orkan, “Değişik ve zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte belediyelerin işi de zor. Pandemi sürecinde erzak dağıtmaya insan bulmadık. Havuzun personeline, spor antrenörlerimize erzak dağıttırdık. Birbirimizle yardımlaşma olayı çok önemli. Ovacık Mahallemiz karantina altındaydı. Orada Jandarmaya destek adına oraya belediyemizden nöbetçi yolladık. Hiçbir belediye çalışanımız iş ayırmadı. Bu süreci beraber ve birlikte olarak geçirirsek, en kısa sürede sağlığımıza toplum olarak kavuşuruz inşallah. Hızlı ve seri çalışma yapıyorsunuz. İnsanların girmeye korktuğu yerlere giriyorsunuz. Hepinizden Allah razı olsun. Teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Orkan ziyaret sonrası dezenfekte ekibine hediye vererek teşekkür etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Muhiddin Diker ve Temizlik İşleri Müdürü Tayfun Özergen yeraldı.