05/05/2015

Karesi, kurban keserek "bismillah" dedi

Karesi, kurban keserek  "bismillah" dedi Karesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personeli bahar ve yaz aylarında geçecek yoğun çalışma döneminin kazasız belasız geçmesi için kurban kesti.

Karesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kazasız belasız bir çalışma dönemi geçirmek için Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın da katıldığı bir törenle kurban kesip dualar ederek başlangıcı yaptı. Tüm personele başarılı bir sezon geçirmeleri dileğinde bulunan Yılmaz, "İşçilerimiz çalışma döneminin kazasız belasız geçmesi için kurban kestiler. Bizde onları bu önemli günde yalnız bırakmak istemedik. Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarımız işlerini büyük bir özveri ile zaten yapıyorlar. Ancak daha yoğun olacakları bahar dönemi öncesinde işlerine kurban keserek başlamak istediler. Bizde kendilerine bu dönemde kazasız belasız, hayırlı bir dönem geçirmelerini diliyoruz. Karesi'de her caddeye her sokağa hizmet götürüyoruz. Planlı bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Vatandaşlarımızı çamur ve çukur derdinden kurtarmak için daha çok çalışmalıyız" dedi.