17/11/2016

Karesi-Kocaavşar Aile Sağlığı Merkezi sil baştan

Karesi Belediyesi Kurumların da eksikliklerini gidermeye devam ediyor. Ekipler, 14 No'lu Kocaavşar Aile Sağlığı Merkezi'nin bahçesini sil baştan düzenlemeye başladı. Bahçeye kilit parke taşı döşeyen ekipler bitkilendirme çalışmaları ile sağlık merkezini Karesi'ye yakışır bir hale getirecek.

Karesi Belediyesi Kırsal Mahallerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Okul bahçelerini sil baştan düzenleyen Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 14 No'lu Kocaavşar Aile Sağlığı Merkezi'nde bahçe düzenlemesine başladı.  Şehir merkezi ile kırsal mahalle ayrımı yapmayan Karesi Belediyesi, kırsaldaki halkında yaşam konforunu yükseltmek için var gücüyle çalışıyor. Balıkesir 14 No'lu Kocaavşar Aile Sağlığı Merkezi Uzman Doktor Merve Esen Arslan ile irtibata geçen ekipler, bahçedeki eksiklikleri bir bir tespit etti. sağlık Merkezinde incelemelerin ardından ekipler hemen işe koyularak zemin düzleme çalışmaları yaptı ve ardından kilit parke taşı uygulamasına başladı. Karesi Belediyesi'nin eksikliklerini giderme konusunda kendilerini kırmadığını dile getiren 14 No'lu Kocaavşar Aile Sağlığı Merkezi Uzman Doktor Merve Esen Arslan, "Mahalle sakinleri ile Karesi Belediyesi'ne irtibata geçtik ve taleplerimizi ilettik. Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın bize destek olacağını belirtmesi bizi çok sevindirdi. İncelemelerini tamamlayan ekipler, bahçemizde hummalı bir şekilde çalışıyor. Belediye başkanına ve çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.