25/08/2015

Karesi kırsalda da hummalı çalışıyor

Karesi Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Ortaca, Tatlıpınar, Toygar, Aktarma, Ovacık, mahallelerinde asfalt, onarım, kilit parke taşı uygulamalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmaların çoğunun kış aylarına kadar bitirilmesi hedefleniyor.

Karesi Belediyesi ekipleri, kış şartlarında bile aralıksız sürdürdüğü kaldırım ve bordür onarım çalışmalarına yaz aylarında daha da hızlandırdı. İlçenin 4 bir tarafında ve tüm ekipleriyle birlikte sahada yer alan belediye, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın "Karesi'de kimse çamura basmayacak" sözünü yerine getirmek için gece gündüz çalışıyor. Şehrin muhtelif noktalarında bordür, asfalt ve kaldırım çalışması gerçekleştiren Karesi Belediyesi ekipleri, Ortaca, Tatlıpınar, Toygar, Aktarma, Ovacık, mahallelerinde asfalt, onarım, kilit parke taşı uygulamalarını aralıksız sürdürüyor.

ÇAĞRI MERKEZİ 444 99 10

Karesi Belediyesi, 444 99 10 numaralı çağrı merkezine ulaşan talepler, Karesililer'in dilekçe ile bizzat yaptıkları başvurular ve ekiplerin cadde taraması ile oluşturulan program doğrultusunda her gün ilçenin dört bir köşesinde, aynı anda birden çok çalışma yürütüyor.