06/04/2015

Karesi Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplandı

Kent yaşamında dayanışma ve yardımlaşma bilincinin arttırılmasına yönelik olarak Şubat ayında kurulan Karesi Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Karesi Kent Konseyi Başkanı Mürsel Sabancı başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Karesi Kent Konseyi çalışmalarına başladı. Karesi İlçesi'nin vizyonunu tanımlamayı amaçlayan Karesi Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı'nda 11 gündem maddesi görüşüldü. Toplantıda, Karesi Kent Konseyi üyelik başvuruları değerlendirilerek; Kadın, Gençlik ve Engelli Meclisleri başta olmak üzere çalışma gruplarının üye listeleri görüşüldü. Çalışma gruplarının toplantı gündemleri ve saatleri belirlendi. Kent Konseyi'nin çalışmalarının Karesi İlçesi'ne faydalı olması temennisinde bulunan Mürsel Sabancı, "Kent vizyonunu tanımlama ve Karesi halkıyla paylaşma arzusundayız" açıklamasında bulundu. Bir sonraki Karesi Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı'nın 7 Mayıs'ta saat 18.30 yapılması kararlaştırıldı.