24/02/2016

Karesi İlçesi yeni bir ticarethane daha kazandı

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 6N Marketler zincirinin 1. Sakarya Mahallesi'nde 10'uncu şubesinin açılış kurdelesini kesti. Rızkın onda dokuzunun ticarette olduğunu belirten Başkan Yılmaz, "Ticarethanenin sahiplerine, buradan alışveriş yapacak olan tüm insanlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Karesi İlçesi'nde yeni bir ticarethane daha açıldı. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Arslan ve Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Sağay, 1. Sakarya Mahallesi 5 kahveler civarında 6N Marketler zincirinin 10'uncu şubesinin açılışını dualar ile gerçekleştirdi. Marketin içini inceleyen Başkan Yılmaz, modern tasarıma sahip güzel bir marketin açılmasının kendilerini sevindirdiğini söyledi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta, Başkan Yılmaz, rızkın onda dokuzunun ticarette olduğunu belirterek, "Bu bölgede, bu tür işletmeye ihtiyaç vardı. Yeni iş yerlerinin açılması bizleri de mutlu ediyor. Her yeni açılan işyeri, yeni bir istihdam kapısı, ilçemizin kalkınmasına, değişmesine ve dönüşmesine katkı demektir. Ticarethanenin sahiplerine buradan alışveriş yapacak olan tüm insanlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.