13/02/2015

Karesi GSK'nın yüzücülerini Başkan Yılmaz uğurladı

Alanya'da 13-15 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen Masterlar Kış Yüzme Şampiyonası'na katılan Karesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün 19 sporcusunu Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz uğurladı.

Alparslan Türkeş Spor Kompleksi'nde son antrenmanlarını yapan sporcuları ziyaret eden Başkan Yılmaz'a Karesi Belediye Başkan Yardımcısı ve Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu ile Karesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ayan eşlik etti. Karesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından madalya isteyen Başkan Yılmaz, ayrıca talepleri dinledi.

'KUPA VE MADALYA BEKLİYORUZ'

Yaklaşık 500 sporcunun katılımıyla 13-15 Şubat tarihleri arasında Alanya'da gerçekleştirilen Masterlar Kış Yüzme Şampiyonası'na Karesi Gençlik ve Spor Kulübü'nden 19 yüzücü katıldı. Cuma günü başlayan şampiyona öncesinde sporcuları ziyaret ederek başarılar dileyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Balıkesir'in medar-ı iftiharı Master takımımız, uluslararası yarışmalarda ilimize ödüller getirdi. Bu yarışmadan da bol kupa ve altın madalya ile dönmelerini bekliyoruz" dedi.

Karesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ayan ise kulübün bütün sporcularına inandığını ifade ederek, Alanya'ya giden yüzücülere başarılar diledi. Ziyarette ayrıca, şampiyonaya katılan sporculardan Burhan Gürkan'a doğum günü sürprizi yapıldı.

ŞAMPİYONAYA KATILAN SPORCULARIMIZ

Hasan Hocaoğlu, Kemal Bozdemir, Ahmet Zeki Arslan, Ayhan Balcı, Hakan Kaynak, Serdar Sargın, Akif Koç, Gencehan Kumtepe, Mahmut Erkekoğlu, Burhan Gürkan, Ferudun Çelik, İbrahim Ethem Yavaşça, İbrahim Demirci, Erdoğan Demirbaş, Ender Biçki, Edip Çantay, Bilgin Adısanoğlu, Muhammed Mucteba Okur, Feridun Kula.