27/12/2014

Karesi Gençlik ve Spor Kulübü ilk genel kurulunu yaptı

Karesi Gençlik ve Spor Kulübü  ilk genel kurulunu yaptı

Yeni kurulan Karesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün olağanüstü genel kurulunda yönetim ve denetim kurulu seçimi yapıldı.

Karesi Gençlik ve Spor Kulübü kuruldu. Kulübün olağanüstü genel kurulu ise Karesi AVM'de gerçekleştirildi. Divan başkanlığını Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Hocaoğlu; katipliklerini ise Hasan Baş ve Anıl Uyanık'ın yaptığı genel kurulda, yönetim kurulu ve denetleme kurulunun seçimi yapıldı. Karesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Ahmet Ayan, Başkan Yardımcısı Mahmut Savaş, üye Hakan Arda, Sekreter Levent Mertoğlu, Sayman Kadir Memiş. Denetim Kurulu'nda ise Soner Gürbüz, Ayhan Atahan ve Mustafa Çetin yer aldı.

Basketbol, masa tenisi, satranç ve bisiklet branşlarının yer aldığı Karesi Gençlik ve Spor Kulübü, spor alanında Karesi İlçesi'ni en iyi şekilde temsil etmeyi ve tanıtmayı , halkın spor vizyonunu geliştirmeyi, Karesi İlçesi'nde başarılı sporcular yetiştirmeyi ve Türkiye'nin en önde gelen spor kulüplerinden biri olmayı hedefliyor. Amatör sporun desteklenerek geniş halk kitlelerine ulaşmasını, 'yaşam için spor' fikrini oluşturmayı amaçlayan Karesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, ayrıca halkın spor yapmasını sağlayacak projeleri hayata geçirecek.