24/03/2015

Karesi Fen İşleri'ne bahar geldi

Karesi Belediyesi, kırsal mahalledeki okullara büyük önem veriyor. Belediye ekipleri Bakacak Şehit Yüksel Bayhan Okulu'nun bahçesinde bulunan çeşmeyi boyayarak seramik ile kapladı.

Karesi Belediyesi ihtiyaç olan okullarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Karesi Belediyesi Fen İşleri ekipleri, bahar aylarının gelmesinin ardından sahaya indi. Park Bahçeler ekipleri öğrencilerin kaliteli ve verimli zaman geçirmeleri için okul bahçelerine oyun grupları monte ederken, Fen İşleri ekipleri ise görüntü kirliliği oluşturan etkenleri ortadan kaldırıyor. İlçe sınırları içerisindeki okulların bahçe düzenleme çalışmalarını yürüten Fen İşleri ekipleri, Bakacak Şehit Yüksel Bayhan Okulu'nun bahçesinde bulunan çeşmeyi boyayarak seramik ile kapladı.