07/12/2015

Karesi’deki 122 cami rutin olarak temizleniyor

Karesi Belediyesi’nin temizlik ekipleri, ilçede bulunan 122 caminin temizliğini rutin olarak gerçekleştiriyor.

Karesi Belediyesi, Karesi İlçesi’ndeki ibadete açık 122 cami ve Kuran Kursunu rutin olarak temizliyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ibadet edebilmeleri için düzenli olarak camilerde iç ve dış mekan temizliği yapıyor.  Camilerde pencere, cam, kapı temizliğinden ot biçmeye ve düşen yaprakların toplanmasına kadar birçok alanda temizlik yapan belediye ekipleri son olarak Çaypınar, Yaylabayır ve Yeşilova mahallelerinde cami ve kuran kursunun temizliğini yaptı.

BAŞKAN VE EKİBİNE TEŞEKKÜR

Özellikle vatandaşların ibadetlerini yaparken oturdukları ve alınlarını koyduğu halıların temizliğine büyük önem veren temizlik ekipleri, halı yıkama makinesiyle hijyenik bir ortam sağlarken; camlar, sütun ve ibadethane içinde bulunan eşyalarla birlikte ayakkabı dolaplarını da temizliyor. Yapılan temizlik çalışmalarından memnun olan cemaat ve vatandaşlar, belediyenin ibadethanelere sahip çıkmasının çok anlamlı olduğunu ifade ederek Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibine teşekkür etti.

İBADET VE TEMİZLİK BİR BÜTÜNDÜR

İbadet ve temizliğin bir bütün olduğunu vurgulayan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, temizlik ekiplerinin çalışmalarını titizlikle yaptığına dikkat çekerek, “İbadet yerlerinin temizliğine büyük önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın ibadetlerini huzur içinde ve hijyenik bir ortamda yapmaları için verdiğimiz bu hizmeti sürdüreceğiz” dedi.