05/10/2015

Karesi’de parklar modernize ediliyor

2. Sakarya Mahallesi Menzil Sokak'taki parka yeni nesil oyun gruplarının montajını yaptık. Mahallemize çocuklarımızın keyifle oynayabileceği rengarenk bir park kazandırdık.

Karesi’de çocuk parkları modernize ediliyor. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın mevcut çocuk parklarının çevre düzenlemesi ve oyun gruplarının modernize edilmesine yönelik talimatıyla çalışmaları hızlandıran Karesi Belediyesi ekipleri, 2. Sakarya Mahallesi Menzil Sokağa içerisinde yeni nesil oyun gruplarının bulunduğu ve çocukların oynamaktan keyif alacağı rengarenk bir oyun parkı kazandırdı.

Parkları yenilemenin yanı sıra çocuklara sağlıklı, temiz ve güvenli oyun alanları oluşturan Karesi Belediyesi, parka yaptığı renkli kauçuk zemin kaplamasıyla da çocukların ilgisini çekmeyi amaçlıyor. Belediye, yenilediği parklarla çocukların güvenli bir şekilde oynamasını sağlarken aynı zamanda onların fiziki gelişimlerine katkı sağlayacak oyun grupları da kuruyor. Belediye ekipleri, çocukların temiz ve güvenli ortamlarda oynamalarını sağlamak amacıyla kent içerisinde bulunan oyun parklarını yenilemeye devam edecek.