14/12/2015

Karesi’de bozuk yollar yapılıyor

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz verdiği sözü tutuyor. “Kimse çamura basmayacak” diyen Başkan Yılmaz’ın talimatıyla ilçe kış aylarına hazırlanıyor.

Karesi Belediyesi, ilçede asfaltı bozuk olan cadde ve sokaklarda asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor. Tahrip olan yerlere asfalt yama yapan Karesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kışın etkisini göstermeden yolların tamamını sezon sonuna kadar bitirmeyi planlıyor. Asfalt yama çalışmalarının yanı sıra Karesi’nin kırsal mahallelerinde kilit parke döşeme ve yol iyileştirme çalışmaları da sürüyor. Örnek cadde ve sokaklarıyla daha estetik bir Karesi için çalışmalarına ara vermeden devam eden Karesi’nin ekipleri, ilçe sakinlerinin rahat bir kış geçirmeleri için gereken çalışmayı yapıyor.