09/08/2019

Karesi’de Bayram Öncesi Mezarlık Temizliği

Kurban Bayramı öncesi harekete geçen Karesi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 43 kırsal mahalledeki mezarlıkların temizlik ve bakım çalışmalarını tamamladı.

Karesi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, tüm mezarlıkların temizlik ve bakım çalışmalarını tamamladı. 43 kırsal mahallede bulunan ve yabani otlardan kaybolan mezarlıkların ortaya çıkartılması için biçme çalışmaları yapılırken, çevreye atılan çöpler ise bir bir toplatıldı. Geceli gündüzlü çalışan ekipler, mezarlıkların temizlik ve bakım çalışmalarını bayram öncesi tamamladı.

Kurban Bayramı'nda ebediyete intikal etmiş akraba ve yakınlarını ziyaret edecek olan vatandaşların sorun yaşamamalarını isteyen ekipler, arife günü ise Başçeşme Mezarlığı’nı ziyaret edecek olan vatandaşlara yakınlarının mezarlarına ekmeleri için ücretsiz çiçek dağıtımında bulunacak.