31/03/2015

Karesi daha temiz ve daha yeşil

Karesi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, ilçeye estetik katmak, güçsüz düşen ağaçları canlandırmak, sağlıklı ve temiz çevre oluşturmak için Yeşilova ve Armutalan mahallelerinde ağaç budama çalışmalarını yürütüyor.

Karesi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, ilçede ağaçların ömrünü uzatmak, verimliliklerini arttırmak ve ilçeyi estetik bir görünüme kavuşturmak için ağaç budama çalışmalarını sürdürüyor. Ağaçların türlerine göre budama zamanları farklılık gösterdiğinden dolayı planlanan programa göre mahallelerde ekipler ağaç budaması yapıyor.

Ağaç budama çalışmalarında, elektrik hatlarının ağaç dallarından kaynaklanarak oluşabilecek tehlikeleri önlemesi de amaçlanıyor. Karesi Belediyesi, ağaç budama çalışmalarını enerji nakil hatlarına zarar vermeyecek şekilde gerçekleştirirken sağlıklı ve temiz çevre oluşumuna katkı sağlıyor. Hazırlanan program dahilinde ilçe sınırları içerisindeki bakım çalışmaları devam edecek.