23/12/2016

Karesi çocukları tiyatro ile buluşturuyor

Karesi Belediyesi Kent Tiyatrosu, 'Bir Kırmızı Başlıklı Kız Hikayesi' adlı müzikli danslı çocuk oyunu Karesili çocuklarla buluşturdu. Karesi Kent Tiyatrosu, yarıyıl tatilinde çocukları birbirinden farklı tiyatro  oyunları ile buluşturacak.

Kurulduğu günden buyana geleceği inşa edecek çocuklara ayrı bir önem veren Karesi Belediyesi, Karesi Kent Tiyatrosu sayesinde birbirinden farklı tiyatro oyunlarını çocuklarla buluşturuyor. Yönetmenliğini N.Elif Binici'nin yaptığı 'Bir Kırmızı Başlıklı Kız Hikayesi' adlı müzikli danslı çocuk oyunu Bigadiç'te ve merkezdeki birçok okulda sahnelenmesinin ardından geçtiğimiz günlerde Salih Tozan Kültür Merkezi'nde çocuklarla buluştu. Oyunu izlemek isteyen çocuklar ve aileleri, 350 kişi kapasiteli Salih Tozan Kültür Merkezi'ni hıncahınç doldururken, bazı vatandaşlar ise oturacak yer bulamayınca çocuklarıyla birlikte sahnenin önüne oturdu. 45 dakikalık oyunda anne ve babalar da çocuklarına eşlik ederek oyunu izledi. Karesi Kent Tiyatrosu, yarıyıl tatilinde çocukları birbirinden farklı tiyatro  oyunları ile buluşturacak.