18/09/2015

Karesi, bu bayramda da hizmetinizde

Ramazan Bayramı'nda yakınlarının mezarlarını ziyaret etmek isteyen yaşlı ve engelli vatandaşlar için golf arabası tahsis eden Karesi Belediyesi, aynı hizmeti Kurban Bayramı'nda da verecek. Golf arabasının kapasitesini 4 kişilikten 6 kişiliğe yükselten belediye ayrıca çiçek, Yasin-i Şerif ve Kurban Rehberi de dağıtacak.

Yaşlı ve engellilerin hayatlarını kolaylaştırmayı ilke edinen Karesi Belediyesi, Ramazan Bayramı'nda Başçeşme Mezarlığı'na golf arabası tahsis etmiş ve yakınlarının mezarlarını ziyaret etmek isteyen yaşlı ve engelli vatandaşlara büyük kolaylık sağlamıştı. Mezarlığı ziyaret edenler tarafından büyük bir beğeni ve takdirle karşılanan hizmet Kurban Bayramı'nda da devam edecek. Mezarlığa tahsis edilen golf arabası, yaşlı ve engelli vatandaşların yeniden hizmetinde olacak. Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine 4 kişilik olan golf arabasının kapasitesi arttırılarak 6'ya çıkarıldı.

Golf arabasının tahsis edilmesinin yanı sıra yakınlarının mezarlarını ziyaret edecek olan vatandaşlara çiçek, Yasin-i Şerif ve Kurban Rehberi de dağıtılacak. Karesi Belediyesi ekipleri ayrıca mezarlık girişinde vatandaşları karşılayarak lokum ve gül suyu ikram edecek. Kurban Bayramı boyunca Başçeşme Mezarlığı'nda Karesi Belediyesi'nin katkılarıyla kurulan ses düzeni ile seçkin hafızlardan Kuran-ı Kerim tilaveti dinletilecek.