16/12/2015

Karesi Belediyesi ve Anneler Derneği gönülleri alıyor

Karesi Belediyesi ve Türk Anneler Derneği Balıkesir Şubesi, Türkiye'ye örnek olacak bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor.

Karesi Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara eşya yardımı yapan Türk Anneler Derneği'ne araç ve personel yardımında bulunuyor. Eşyaları zarar görmeden ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Karesi Belediyesi ve dernek, hayırseverler ile ihtiyaç sahiplerini buluşturuyor. Yardımsever vatandaşların kullanmaktan vazgeçtiği, kullanılabilir durumdaki eşyaları ihtiyaç sahiplerine teslim eden Karesi Belediyesi ve Türk Anneler Derneği, vatandaşların kötü gününde de yanlarında oluyor. Türk Anneler Derneği Balıkesir Şubesi Başkanı Zekiye Seferbey, "Destek ve yardımlarını esirgemeyen, bizimle irtibata geçen hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.