01/02/2015

Karesi Belediyesi Pepee ile minikleri buluşturdu

Karesi Belediyesi, Paytak Show ve Kalp Limanı'nın ardından Türkiye'nin ilk milli kahramanı Pepee'yi Balıkesirli miniklerle buluşturdu. Salih Tozan Kültür Merkezi'nde miniklerle buluşan Pepee ve en yakın arkadaşı Şila, söylediği birbirinden güzel şarkılar ile hem eğlendirdi hem de öğretti.

Karesi Belediyesi, Balıkesirli miniklere unutamayacakları bir sömestr tatili yaşatmaya devam ediyor. Karne hediyesi olarak miniklere tiyatro şöleni yaşatan Karesi Belediyesi, son olarak minik çocukların televizyon ekranlarından, ilgiyle takip ettiği ve Türk aile yapısını anlatan ilk animasyon olan Pepee'yi Balıkesirli çocuklarla buluşturdu. Pepee ve arkadaşı Şila'nın gündelik yaşamından kesitlerin sunulduğu tiyatro oyununu çocuklar büyük bir ilgiyle takip etti. Pepee söylediği birbirinden eğlenceli şarkılar ve öğretici maceraları ile çocukları hem eğlendirdi hem de öğretti.