06/04/2015

KARESİ BELEDİYE MECLİSİ 7 NİSAN'DA TOPLANIYOR

Karesi Belediye Meclisi; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. ve 21. maddeleri gereğince; aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 07 / NİSAN / 2015 Salı günü saat 19:00'da Karesi AVM de bulunan “ Karesi Belediyesi Nikah Salonunda” olağan aylık toplantısını yapacaktır.

Kamuoyuna Duyurulur.

Yücel YILMAZ

A-    Yoklama ve Açılış

B-    04/03/2015 tarihli karar özetlerinin okunması ve oylanması

C-    Toplantıya katılmayan meclis üyelerinin mazeret dilekçelerinin görüşülmesi ve oylanması

D-   Başkan ve Meclis Üyelerince gündeme ilave edilmesi istenen önergelerin görüşülmesi

Bilgi Sunumu:

-          Denetim Komisyonu'nun Raporu Hakkında Bilgilendirme.

-          Temizlik İşleri Müdürlüğü İçin Yapılan Atama Hakkında Bilgilendirme.

-          Yurtdışına Çıkan Personel Hakkında Bilgilendirme.

G  Ü  N  D  E  M:

İLGİLİ KOMİSYONLARDAN GELEN EVRAKLAR

• İmar Komisyonu’nun “Kalaycılar 123 Ada 1-2-3-4-5-6-7 Parseller Satın Alma Talebi” konulu raporunun görüşülüp, oylanması.
  • İmar Komisyonu’nun “544 Ada ve 1159 Ada Uygulama İmar Planı Tadilatı " konulu raporunun görüşülüp, oylanması.
  • İmar Komisyonu’nun “6062 Ada 2 Parsel Kat Artışı” konulu raporunun görüşülüp, oylanması.
  • İmar Komisyonu’nun “Kalaycılar-Naipli Servis Yolu İstikamet Planı” konulu raporunun görüşülüp, oylanması
  • İmar Komisyonu’nun “Taşınmaz Satış İsteği” konulu raporunun görüşülüp, oylanması.
  • İmar Komisyonu’nun “3151 Ada ve 3152 Ada İmar Planı Değişikliği” konulu raporunun görüşülüp, oylanması.
  • İmar Komisyonu’nun “Karesi İlçe Ormanı ve Çevresi İlave ve Revizyon İmar Planı Yapımı” konulu raporunun görüşülüp, oylanması.
  • Temel Haklar, Aile ve Kadın Sorunları Komisyonu’nun “Barınma Sorunu Yaşayan Vatandaşlarımız” konulu raporunun görüşülüp, oylanması.
  • Çevre ve Sağlık Komisyonu’nun “Kırsal Mahallelerimizdeki Çöplükler” konulu raporunun görüşülüp oylanması.
  • Sosyal Hizmetler, Engelliler ve Halkla İlişkiler Komisyonu'nun "Karesi Kart" konulu raporunun görüşülüp, oylanması.
  • İçkili Yerler Bölgesi Tespit Komisyonu’nun “İçkili Yerler Bölgesi Tespiti” konulu raporunun görüşülüp oylanması.

MÜDÜRLÜKLERDEN GELEN EVRAKLAR

• Yazı İşleri Müdürlüğü’nün “Encümen Üyeliği İçin Seçim Yapılması” konulu teklifinin görüşülmesi.
  • Yazı İşleri Müdürlüğü’nün “İhtisas Komisyon Üyelikleri İçin Seçim Yapılması” konulu teklifinin görüşülmesi.
  • Strateji Geliştirme Müdürlüğü' nün “Belediye Başkanının 2014 Yılı Faaliyet Raporu” konulu teklifinin görüşülmesi.
  • Strateji Geliştirme Müdürlüğü' nün “Polonya, Opole Belediyesi ile Kardeş Şehir İlişkisi Kurulması ” konulu teklifinin görüşülmesi.
  • Strateji Geliştirme Müdürlüğü' nün “Portekiz, Santa Maria de Feira Belediyesi ile Kardeş Şehir İlişkisi Kurulması” konulu teklifinin görüşülmesi.
  • Zabıta Müdürlüğü'nün "Ticari Tanıtım Tabela Yönetmeliği" konulu teklifinin görüşülmesi.
  • İnsan Kaynakları ve Eğitimi Müdürlüğü'nün "Sözleşmeli Personel" konulu teklifinin görüşülmesi.
  • İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün "Estetik Kurulu Oluşturulması" konulu teklifinin görüşülmesi.