02/04/2015

Karesi Basketbol Takımı marka olma yolunda

Genç Erkekler İl 3. olan Karesi Basketbol Takımı'nı ağırlayan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Karesi Basketbol Takımı her seviyede karşılığını bulacak ve alt yapısıyla rakiplerini korkutan güçlü ve marka bir takım olacak" dedi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Balıkesir Basketbol Genç Erkekler Ligi'nin müsabakasında Ayvalık Belediyespor'u 95-40 yenerek, Genç Erkekler İl 3. olan Karesi Basketbol Takımı'nı ağırladı. Takımı kısa sürede kazandığı büyük başarıdan dolayı tebrik eden Başkan Yılmaz, "Karesi Basketbol Takımı her seviyede karşılığını bulacak ve alt yapısıyla rakiplerini korkutan güçlü bir takım olacak. Bizler, belediyemizin tüm imkanlarını sizlerin başarılı olması için kullanacağız" dedi.

GÜÇLÜ TAKIM VURGUSU

Takımın yeni kurulmasına rağmen büyük bir başarıya imza attığını ifade eden Başkan Yılmaz, "Kısa sürede kazanmış olduğunuz bu güzel başarıdan dolayı en içten duygularımla sizleri tebrik ediyorum. Takımımızın antrenörü Anıl hocamın enerjisi takıma yansımış. Doğru arkadaşların hepsi bir araya gelerek  yıllar önce kurulmuş takımları zorlar bir güçte takım oluşturmuş" dedi.

BALIKESİR'İN GENLERİNDE BASKETBOL VAR

Takımın başarılı olması için Karesi Belediyesi olarak destek vermeye hazır olduklarını vurgulayan Yılmaz, "Sizler çok önemli bir mirasın tekrar canlanmasını sağlayacak olan ilk lisanslı sporcularımızsınız. Karesi Basketbol Takımı her seviyede karşılığını bulacak ve alt yapısıyla rakiplerini korkutan güçlü bir takım olacak. Belediyemizin tüm imkanlarını sizlerin başarılı olması için kullanacağız. Bu noktada sizden beklediğimiz bir şey var. Karesi Belediyesi olarak takımımızla birbirini taşıyan iki marka olmak istiyoruz. Spor; hayatımızın her yerinde olmalı. Balıkesir'in genlerinde basketbol var" açıklamasında bulundu.

ÖZEL TURNUVA

Karesi Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Hocaoğlu, Yasin Sağay ile Karesispor Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ayan ve yönetiminin de katıldığı toplantıda söz alan Basketbol Takımı'nın Antrenörü Anıl Uyanık, Karesispor'un ev sahipliğinde özel bir turnuva düzenleyerek Karesi Basketbol Takımı'nı sürpriz ve marka takımlarla yan yana getirmek istediklerini söyledi. Başkan Yılmaz, programın ardından başarılı sporculara hediyeler verdi.