17/09/2015

Karesi, Ankara'da Belediye ve Çevre Fuarı'nda

Karesi Belediyesi, Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) bu yıl 9’uncusu düzenlenen, Uluslararası Belediye ve Çevre Fuarı'nda yerini aldı.

İş makineleri, belediyelerin faaliyetlerinde kullanılmaya uygun binek araçları, prefabrik konutlar, kent mobilyaları, park oturma grupları, jimnastik aletleri, çocuk oyun grupları, LED aydınlatma sistemleri ve çevre düzenlemesinde kullanılabilecek çok sayıda malzemenin sergilendiği fuarda Karesi Belediyesi'ni Başkan Yardımcısı Mürsel Sabancı ve Strateji Geliştirme Müdürü Ahmet İnan temsil etti. Dün açılışı yapılan ve Pazar gününe kadar sürecek olan 9. Uluslararası Belediye ve Çevre Fuarı'nda stant açan Karesi Belediyesi, ziyaretçilere hem belediye çalışmalarını, hem de ilçeyi tanıttı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Gökşin'in katılımıyla açılışı yapılan fuarda Karesi Belediyesi'nin standı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Karesi'nin standını Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Gökşin ve Ankara Balıkesirliler Derneği Başkanı Servet Camgöz başta olmak üzere çok sayıda ziyaretçi inceledi.