29/11/2015

Kardeş şehir Bayramiç'ten Karesi'ye ziyaret

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibi, kardeş şehir Çanakkale Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, Başkan Yardımcıları Ahmet Mutlu, Ayşe Kuralay ve Meclis Üyesi Rafet Karaca'yı ağırladı.

Yeni hizmet binası yapmayı planlayan Bayramiç Belediyesi, teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanan Karesi Belediyesi'nin fiziki şartları hakkında bilgiler aldı. İlk olarak Başkan Yücel Yılmaz ile makamında bir araya gelen Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan ve ekibi, daha sonra Beyaz Masa, Çağrı Merkezi ve vatandaşların hizmete kolay ulaşabilmeleri için zemin katta faaliyete giren hizmet noktalarını ziyaret etti.

Ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u ziyaret ederek, Büyükşehir'in çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Başkan Uğur, "Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Hocaoğlu ile birlikte Karesi Belediyesi'nin istihdama yönelik halkın hizmetine sunduğu KAREM Akademi'de sınıfları tek tek gezerek, yapılan ürünleri inceleyen Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, "Sizlerine böylesine güzel olanaklar sunan bir belediye başkanına sahip olduğunu için çok şanslısınız" dedi.

KARESİ SPOR OKULU'NU GEZDİLER

Yaklaşık 6 bin öğrencinin mezun olduğu Karesi Spor Okulu Tesisleri Alparslan Türkeş Spor Kompleksi'ni de gezen Bayramiçli heyet, okulun çalışmaları hakkında Karesi Spor Başkanı Ahmet Ayan'dan bilgiler aldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Türkiye'nin en büyük Çocuk Eğlence Merkezi'ni de gezen heyet son olarak Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol Takımı oyuncuları ile bir araya geldi.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Kardeş şehrimiz Bayramiç Belediyesi'nin Sayın Başkanı Sadettin Arslan ve ekibine ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyorum" derken Başkan Arslan ise "Karesi Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz ve ekibine misafirperverlikleri nedeniyle teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.