25/11/2020

KADINA YÖNELİK ŞİDDETE ‘DUR’ DEMEK İÇİN TOPLANDILAR

KADINA YÖNELİK ŞİDDETE ‘DUR’ DEMEK İÇİN TOPLANDILAR Karesi protokolü "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü" çerçevesinde Kadına yönelik şiddetle mücadele koordinasyon planı toplantısı yaptı.

Karesi’de "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü" çerçevesinde Kadına yönelik şiddetle mücadele koordinasyon planı toplantısı yapıldı. Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’da katıldı. Toplantı ardından Toplu Taşıma Merkezi’nde bulunan Kadın Acil Destek İhbar Sistemi (KADES) tanıtım standına ve İlçe Emniyet Müdürlüğünde bulunan Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği’ne ziyarette bulunuldu. Vatandaşlara broşür dağıtıldı.