11/01/2016

İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerini temizlemeye devam ediyoruz.

Karesi Belediyesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un öncülüğünde insana dokunan hizmetler yapmaya devam ediyor.

Yaptığı hizmetlerle Balıkesir’de yaşayan her insana dokunmayı hedefleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, il genelinde ‘sosyal belediyecilik’ noktasında önemli adımlar atarken, ilçe belediyelerinin öncelikli görevinin ‘insana dokunan projeler’ olduğunu ifade eden Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ise Karesi İlçesi’nde önemli çalışmalar yapıyor.

734 KEZ TEMİZLİK YAPILDI

“Tüm projelerimizin merkezinde insan var” diyerek insan odaklı projeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi ile koordineli ve uyumlu bir şekilde çalışmaya devam eden Karesi Belediyesi, ‘önce insan’ parolasıyla hasta, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların evlerini temizlemeye devam ediyor. 2015 yılında, tespit edilen vatandaşların evinde 734 kez temizlik çalışması yapan belediye ekipleri, bundan sonraki süreçte rutin aralıklarla temizlik çalışmalarına devam edecek.