22/04/2016

Herkesin söz sahibi olduğu Karesi

'Kalkınma ve demokrasi yerelden başlar' anlayışıyla Karesi'de herkesin söz sahibi olduğu, fikrini ve talebini iletebildiği bir yönetim şekli sergileyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, saha çalışmalarının yanı sıra makamında ziyaretçi ağırlamaya devam ediyor.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bir yandan saha çalışmalarına devam ederken diğer yandan da makamında misafirlerini ağırlamayı sürdürüyor. Hiçbir vatandaşın, sivil toplum kuruluşunun, derneğin talebini geri çevirmeyen Başkan Yılmaz, "kalkınma ve demokrasi yerelden başlar" diyerek, Karesi'de herkesin söz sahibi olduğu, fikrini ve talebini iletebildiği bir yönetim şekli sergilemeye devam ediyor. Son olarak Uygur Sitesi sakinlerini, Kayabey Ortaokulu öğretmenleri ve okul aile birliğini ile Uluslararası Öğrenci Derneği Balıkesir Şubesi'ni ağırlayan Yılmaz, "Bizim kapımız herkese açık. Çünkü belediyecilik bunun için var. İnsanı odağına alan bir belediyecilik anlayışı ile Karesi'ye hizmet ediyor, Karesi'yi 174 bin vatandaşımızla birlikte yönetiyoruz. Bu makamlar bize halkın kendilerine hizmet etmek için vermiş oldukları bir emanet" açıklamasında bulundu.