03/02/2016

"Halka hizmet etmek bizim işimizdir"

Sahada incelemelerde bulunan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Harcımız hükümet, ustamız Edip Uğur amacımız hizmet" dedi. Başkan Yılmaz, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin ve Karesi Belediyesi'nin projeleri hayata geçtikçe halkın kendisini huzurlu hissedeceğini vurguladı.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibi usanmadan bıkmadan vatandaşlara hizmet etmeye devam ediyor. 14 yıldır Türkiye'yi yöneten güçlü ve istikrarlı hükümetten gücünü alan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yerel hizmetlerde de Türkiye'ye mal olmuş bir çok projeye imzasını atan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un ustalığında halka hizmet etmeyi şiar edindi.

Halkın kendini mutlu edecek hizmetler istediğini ve bu düşünce ile her mahalleye, her sokağa hizmeti taşıdıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, "Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur abimizle beraber her anımızı hizmet ederek geçiyoruz. Hizmetin başındayız, halka hizmet etmek bizim işimizdir" dedi.

HİZMET İÇİN HER FIRSATI DEĞERLENDİRİYORUZ

Karesi halkına aynı kararlılık ve azimle hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Yılmaz, "Her kesimden insana hizmet etmek için buradayız. Halkın memnuniyeti hakkın memnuniyeti anlamına geldiğine inanıyoruz. Vatandaşımızı dinliyor ve onları önemsiyoruz" dedi. Başkan Yılmaz, "Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz altyapı, üstyapı ve birçok alanda hizmetler gerçekleştiriyor. Bu noktada Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur'a çok teşekkür ediyorum. Bu yatırımların asıl arkasında ki güç, güçlü hükümetimizdir. Harcımız hükümet, ustamız Edip Uğur amacımız hizmettir" açıklamasında bulundu.

İSTİŞARE HİZMETLERİ İLERİ GÖTÜRÜR

Başkan Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yerel yönetimlerde katılımcı demokrasinin önemine inanan birisi olarak, kentimizin ileriye gitmesi için STK’larla ve kamunun temsilcileriyle olan diyalogların fikir yelpazesinin büyümesine katkı sağlayacağını ifade etmek isterim. Her kesimden insanla yapılacak istişare, hizmetleri ileri götürecektir. Belediyelerimiz, hükümetimizin desteğiyle projeler üretiyor. Bu anlayışla çalışmak ve halkını mutlu etmek sabır isteyen bir iştir. Ancak Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin ve Karesi Belediyesi'nin projeleri hayata geçtikçe kendinizi huzurlu hissedersiniz. Biz hizmet etmeye sevdalıyız. Karesi'yi ve Karesilileri çok seviyoruz " dedi.