15/11/2016

Gri değil rengarenk bir ilçe

Karesi Belediyesi, ilçede iki duvar arasına sıkışmış ve sıradan gri basamakları rengarenk bir hale getiriyor.

Karesi Belediyesi ilçeyi renklendirmeye devam ediyor. Bir yandan şehri yenileyen ve vizyon oluşturacak projeleri hayata geçiren Karesi Belediyesi, diğer yandan da Karesililerin yaşamaktan keyif alacağı bir şehri inşa ediyor. Daha önce Balıkesir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri ile şehirdeki trafoları ve prestij sokaklardaki bazı duvarları 3 boyutlu resimlerle süsleyen Karesi Belediyesi, iki duvar arasına sıkışmış, uzun ve sıradan gri basamakları rengarenk bir hale getiriyor.

ONARIMLARI DA YAPILIYOR

Şehri daha yaşanabilir bir hale getirmenin yanı sıra küçük dokunuşlarla insanların hayatlarına da renk katan Karesi Belediyesi son olarak 2. Sakarya Mahallesi Çakır Sokak'ta yaptığı çocuk parkının duvar ve merdivenleri ile 1. Sakarya Mahallesi Yılmaz Sokak ve Mirzabey Mahallesi'deki merdivenleri boyarken, bozuk olan korkuluk ve basamakların da onarımlarını yaptı.