26/04/2016

Ev ve ibadethanelerde profesyonel temizlik

Karesi Belediyesi ev ve ibadethanelerin daha temiz ve hijyenik olması açısından şoförlüğünü de kadınların yaptığı 'Ev ve İbadethane Temizlik Aracı'nı hizmete geçirdi.

İlçedeki tüm camileri ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın evlerini rutin olarak temizleyen Karesi Belediyesi'nin 'Ev ve İbadethane Temizlik Aracı' hizmete başladı. Karesi halkına etkin kaliteli ve hızlı hizmet vermeyi hedefleyen belediye, uygulamaya aldığı araç sayesinde ekipler daha kapsamlı ve profesyonel bir temizlik hizmeti sunacak. Uzun süredir ibadethane ve ev temizliği yapan belediye ekipleri ayrıca bu araç sayesinde daha hızlı hareket ederek daha fazla insana  dokunacak.

Şoförlüğünü de kadınların yaptığı 'Ev ve İbadethane Temizlik Aracı'nın haftanın her günü çalışacağını belirten Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz "Temizlik İmandandır’ anlayışıyla camilerimizi, mescitlerimizi ve ihtiyacı ola vatandaşlarımızın evini dinimizin emrettiği gibi temiz tutma hassasiyetti ile 'Ev ve İbadethane Temizlik Aracı'nı hizmete soktuk. Müslüman önce bedenini, giyeceklerini, evini, kullandığı eşyalarını ve çevresini temiz tutmalıdır, işte biz bu düsturla hareket ediyor ve halkında taleplerini dikkate alarak hizmet ediyoruz" dedi.